Pile Allé 14B, 2000 Frederiksberg.

Julefrokoster

Hold den perfekte julefrokost hos restaurant Pilen! 
Med plads til over 150 siddende gæster kan du både afholde den store firma julefrokost hos os eller holde en privat hyggelig julefrokost med familie og venner. 

Vi har et udvalg af menu og julefrokost pakker som du finder nedenfor – men ellers er du også altid velkommen til at kontakte os så finder vi en løsning som passer til dit arrangement.

Julefrokost

Nedenstående er blot forslag til en menu, vi kan skræddersy en menu lige netop til jeres arrangement.

Restauranten vil være dækket op med hvide stofduge, levende lys og friske blomster.

  • Juleaperitif
  • Øl, vand, vin og spiritus
  • Vælg 10 ting fra menuen:

  • Hvide gammeldagsmodnede sild med løg og kapers
  • Stegte sild
  • Christiansøpigens kryddersild
  • Saltet laks med dild og fennikelcreme
  • Pandestegt rødspættefilet med citron og remoulade
  • Portobellosvampe og rødløg stegt med Balsamico
  • Grøn salat med champignon, gulerødder og squash
  • Pilens Frikadeller (mere kød - ingen mel og mælk)
  • Flæskesteg med hjemmelavet rødkål
  • Andeconfit med hjemmelavet rødkål
  • Ris a la mande med kirsebærsauce
  • Modne oste med kiks og peberfrugt
  • Kaffe, te, Avec og hjemmebag

8 timers arrangement — kr. 1.000,- pr. person

Prisen er inklusiv opdækning, oprydning, lokaleleje, fuld service, godt humør og moms.

Julefrokost

Mad, øl, vand, vin & snaps

Nedenstående er blot forslag til en menu, vi kan skræddersy en menu lige netop til jeres arrangement.

Restauranten vil være dækket op med hvide stofduge, levende lys og friske blomster.

  • Hvide gammeldagsmodnede sild med løg og kapers
  • Stegte sild
  • Christianøpigens kryddersild
  • Saltet laks med dild og fennikelcreme
  • Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron
  • Portobellosvampe og rødløg stegt med Balsamico
  • Grøn salat med champignon, gulerødder og squash
  • Pilens frikadeller (mere kød - ingen mel og mælk)
  • Flæskesteg med hjemmelavet rødkål
  • Andeconfit med hjemmelavet rødkål
  • Ris a la mande med kirsebærsauce
  • Modne oste med kiks og peberfrugt

Vælg 8 ting fra menuen ved bestilling

Ekstra ret for 25,- pr. person

Kl. 12-17 — kr. 600,- pr. person
Minimum 20 personer

Prisen er inklusiv opdækning, oprydning, lokaleleje, fuld service, godt humør og moms.

Lørdags Julefrokost Buffet

Nedenstående er blot forslag til en menu, vi kan skræddersy en menu lige netop til jeres arrangement.

Restauranten vil være dækket op med hvide stofduge, levende lys og friske blomster.

  • Marinerede sild, gammeldags modnede
  • Stegte sild i lage
  • Farinmarineret laks
  • Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron
  • Hønsesalat, af unghane, med bacon
  • Pilens leverpostej med rødbeder
  • Frikadeller med surt
  • Flæskesteg med rødkål
  • Oste eller ris a la mande med kirsebærsovs
  • Brød og smør

Mulighed for tilkøb, pris pr. person:

Kaffe ad libitum — kr. 35,-

Petit fours — kr. 25,-

Fri bar – øl, vand og spiritus — kr. 250,-

Vin ad libitum — kr. 50,-

Kl. 11-16 eller 17-23 — kr. 349,- pr. person
Minimum 20 personer

Prisen er inklusiv opdækning, oprydning, lokaleleje, fuld service, godt humør og moms.

Fredags Julefrokostfesten

Nedenstående er blot forslag til en menu, vi kan skræddersy en menu lige netop til jeres arrangement.

Restauranten vil være dækket op med hvide stofduge, levende lys og friske blomster.

  • Aperitif
  • 2 slags sild
  • Saltet laks med æble-peberrod
  • Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron
  • Flæskesteg med rødkål
  • Sylte med rødbeder og sennep
    el. leverpostej med champignon og bacon
  • Frikadeller med surt
  • Andeconfit
  • 2 økologiske oste med crackers
  • Ris a la mande
  • Brød og smør
  • Kaffe og hjemmebag
  • Cognac og Bailey
  • Fri bar - Øl og vand

Mulighed for tilkøb:

Vin og spiritus alle 7 timer — kr. 100,- pr. person

7 timers arrangement — kr. 899,- pr. person
Minimum 50 personer

Prisen er inklusiv opdækning, oprydning, lokaleleje, fuld service, godt humør og moms.

Firmajulefrokost

Nedenstående er blot forslag til en menu, vi kan skræddersy en menu lige netop til jeres arrangement.

Restauranten vil være dækket op med hvide stofduge, levende lys og friske blomster.

  • Aperitif
  • To slags sild
  • Saltet laks med æble-peberrod
  • Pandestegt rødspættefilet med remoulade og citron
  • Andeconfit
  • Flæskesteg med rødkål
  • Hønsesalat med bacon
  • Ris a la mande med kirsebærsauce og mandelgave
  • Kaffe og hjemmebag
  • 8 × 25 kr. værdikuponer pr. gæst til drikkevarer

Mandag – fredag kl. 18-24 — kr. 625,- pr. person
Minimum 50 personer

Prisen er inklusiv opdækning, oprydning, lokaleleje, fuld service, godt humør og moms.